Новини про зірок
Подобається

Після 5 років разом! Сергій Мартинюк розлучився з дружиною. Лідер гурту «Фіолет» звернувся до фанатів

18/08/2021     Автор: Яна Романська
Після 5 років разом! Сергій Мартинюк розлучився з дружиною. Лідер гурту «Фіолет» звернувся до фанатів

Соліст популярного українського гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк розлучився з дружиною Лорою після 5 років шлюбу. Музикант презентував ліричну пісню «Зовсім не боляче» та зізнався, що зараз не спілкується з екскоханою. Про це Сергій Мартинюк повідомив у власному Інстаграм-каналі.

Сергій та лора були разом 7 років. Вони одружилися в жовтні 2016 року, однак шлюб був не довгим. Артист зізнався, не може сказати, що стало причиною розлучення. Все відбувалося поступово.

«Буває, що люди починають дивитися на життя з різних ракурсів. Розуміють, що час кожному рухатися своїм шляхом. Важко сказати, коли саме це сталося. Все йшло поступово, мало накопичувальний характер», – поділився Сергій.

Мартинюк додав, що з колишньою дружиною не спілкується. Та ексзакохані не тримають зла один на одного. Наразі Сергій не хоче розповідати, чи є в нього нова обраниця, бо хоче, щоб люди цікавилися його творчістю, а не особистим життям.

«Багато пишу про минулі стосунки та про нове життя, намагаюся знаходити позитив у всьому, реалізовую себе у творчості та нових проєктах», – розповів музикант.