Новини про зірок
Подобається

Chicco — порятунок для батьків і радість для дітей

25/06/2021     Автор: Яна Романська
Chicco — порятунок для батьків і радість для дітей

Вже з перших хвилин життя малюка кожна мама намагається оточити його любов’ю і турботою. У цьому питанні не останню роль відіграють всі речі і предмети побуту, якими буде оточена дитина.

Зазвичай, облаштовувати куточок для дитини і купувати всі необхідні речі батьки беруться ще до її появи на світ. Не дивно, що тоді вони стають частими відвудувачами дитячих магазинів. І це найкраще рішення, адже згодом просто не вистачатиме часу, щоб ретельно підібрати якісні пелюшки, зручний одяг і навіть пляшечки для сумішей. Та й необхідність придбати це якомога швидше змушуватиме батьків примиритися навіть з надмірно кусючими цінами.

Але не завжди випадає достатньо нагод прийти у магазин самостійно чи просто не вдається знайти там бажане. Тоді справжнім порятунком стає дитячий магазин в інтернеті. Тут їм вдасться легко і швидко підібрати не все необхідне.

Наприклад, думаючи про появу малюка, майбутній батько вирішить в першу чергу купити для нього ліжечко. Наступними необхідними товарами він виділить пляшечки і різні пелюшки. Але тут він знайде чимало інших не менш важливих дрібниць. Ну наприклад, ножиці з заокругленим краєм — нігтики у новонародженого ростуть досить швидко, а звичайними їх обрізати не варто.

Серед масси пропонованих варіантів інтернет-магазин https://chicco.com.ua/ уже давно і впевненно завоював серця майбутніх бітьків. До вагої увагивін пропонує товари італійського бренду з наступних категорій:

1. Будинок і вулиця. Тут ви знайдете товари, які забезпечать максимальний комфорт і безпеку вашого малюка в будинку, під час прогулянок або поїздок. А саме: автокрісло, перенесення або, наприклад, захисні накладки для кутів столу, заглушки до розеток та інше. Невід’ємною складовою розділу є меблі для вашої дитини — ходунки, манежі, крісло для годування та багато іншого.

2. Годування. Тут молодим батькам пропонується вся необхідна техніка типу стерилізаторів, підігрівачів і маси різних корисних дрібниць.

3. Засоби для гігієни. Сюди відносяться післяпологові прокладки, серветки, а також засоби для гігієни грудей. Поруч з цим, магазин пропонує засоби для догляду за малюком: гребінці, губки, термометр для ванної тощо.

4. Косметичні засоби. Тут є вся необхідна продукція для купання, чищення зубів, догляду за шкірою. Приємний бонус — дитячі сонцезахисні креми і засоби від комах.

5. Одяг. В цьому розділі навіть самі прискіпливі мами неодмінно знайдуть щось до душі, а якість тканини приємно здивує.

6. Взуття. Цей розділ містить дитяче взуття, починаючи від пінеток і тапочок, і закінчуючи туфлями і чобітками.

7. Іграшки. Серед широкого ріноманніття пропонованих товарів мами знайдуть все необхідне для розвитку малюка у віці до 3-х років. Почати можна з іграшок-підвісок і проекторів.

Крім того, для автокрісел, колясок, манежів і ряду інших товарів визначено 6-місяній гарантійний термін. Більш того, кожен, хто зробить покупку на інтернет-сторінці магазину відразу стає учасником бонусної програми.

Кожен товар, пропонований на сторінках магазину Chicco, створюється в строгому дотриманні порад провідних педіатрів, фізіологів, акушерів в поєднанні з останніми технологічними віяннями. Перед реалізацією, товар проходить ретельний контроль. Основну місію своєї роботи компанія бачить у створенні максимально комфортних умов для зростання і розвитку малюка, а також — турботи про його матусю.