Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько візьме 3-місячного сина на зйомки шоу: Він поїде зі мною в будь-яку точку світу

25/06/2021     Автор: Яна Романська
Анастасія Приходько візьме 3-місячного сина на зйомки шоу: Він поїде зі мною в будь-яку точку світу

У квітні співачка Анастасія Приходько стала мамою втрете. Зірка розповіла, як їй вдається поєднувати роботу і виховання дітей.

Анастасія Приходько знає про материнство як ніхто інший, адже співачка виховує трьох дітей. , з яким зіркова мама проводить майже весь свій час.

З дітьми або без, цього літа обов’язково потрібно подорожувати. Нещодавно ми відвідали кілька красивих місць під Києвом на електрокарі Jaguar.

Напередодні Приходько опублікувала нове фото з Лукою – таке ім’я артистка дала синові. В вона розповіла про складні будні з дітьми, та зазначила, що все одно щаслива. Більш того, Анастасія зовсім не має наміру кидати роботу.

«Я б його (Луку ) ні за що не залишила б зараз і не поїхала на гастролі. Чому? Тому що він зі мною 24/7! І поїде зі мною в будь-яку точку світу! А попереду у мене складний проєкт в якому ми беремо участь разом! Мама буде в павільйоні, а він як завжди поруч із татом. Між зйомками ми будемо зустрічатися», – поділилася Анастасія Приходько.

Позначимо, що в Анастасії Приходько вже є двоє дітей: 11-річна дочка і 6-річний син. У вересні 2020 року Приходько повінчалася зі своїм чоловіком у церкві.

Анастасія Приходько – українська співачка і громадський діяч. Заслужена артистка України (2017). Взяла участь в шоу «Фабрика зірок-7», в якому посіла перше місце. Представляла Росію на музичному конкурсі «Євробачення-2009» з піснею «Мамо». У фіналі конкурсу зайняла 11-е місце. У жовтні 2018 року покинула сцену, а 24 лютого 2021 року оголосила про повернення.