Новини про зірок
Подобається

Кері Малліган і Зої Казан зіграють у фільмі про Гарві Вайнштейна

08/06/2021     Автор: Яна Романська
Кері Малліган і Зої Казан зіграють у фільмі про Гарві Вайнштейна

Актриси Кері Малліган і Зої Казан зіграють у фільмі про сексуальні злочини кінопродюсера Гарві Вайнштейна.

Про це повідомляє міжнародне інформагентство Reuters.

Виробництво першого голлівудського повнометражного фільму, присвяченого скандалу з Вайнштейном, має розпочатися вже цього літа.

Стрічка “Вона сказала” буде заснована на однойменній книзі 2019 року про розслідування New York Times заяв щодо сексуальних домагань з боку Вайнштейна.

Кері Малліган і Зої Казан зіграють двох журналісток – Меган Тухі і Джоді Кантор, які написали книгу і отримали Пулітцерівську премію за репортаж в жовтні 2017 року.

Режисеркою фільму виступить Марія Шрадер. Очікувана дата релізу поки невідома.

Як відомо, звинувачення проти Вайнштейна почали з’являтися в жовтні 2017 року, коли видання The New York Times вперше повідомило про інциденти.

Відтоді щонайменше 80 жінок звинуватили його в сексуальних домаганнях, в тому числі відомі актриси Гвінет Пелтроу, Ума Турман і Сальма Хайек. Скандал навколо продюсера породив рух #MeToo проти сексуального насильства і домагань.

У березні 2020 року Вайнштейн був засуджений до 23 років в’язниці у справі про злочини сексуального характеру. Вирок виніс суд штату Нью-Йорк.

Паралельно у Лос-Анджелесі йому пред’явили звинувачення у зґвалтуванні й сексуальному насильстві щодо двох жінок у 2013 році. Звинувачення висунули у січні 2020 року.

У квітні того ж року прокуратура Лос-Анджелеса висунула нове звинувачення продюсеру: за напад на жінку в готелі в Беверлі-Хіллз у травні 2010 року.

А у жовтні 2020 року Вайнштейну пред’явили нові звинувачення в шести епізодах сексуального насильства. Загалом у Каліфорнії проти нього висунуто обвинувачення за 11 епізодами.

Сам опальний продюсер наполягає на своїй невинуватості. Якщо Вайнштейна визнають винним, йому загрожує до 140 років за ґратами.

Раніше повідомлялося, що голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн через гучний секс-скандал втратив роботу і дружину.
У січні цього року стало відомо, що компанія Weinstein Company Гарві Вайнштейна виплатить $17,1 мільйона понад 50 жертвам сексуальних домагань.
Гарві Вайнштейн вирішив оскаржити свій вирок за зґвалтування. Він домагається нового судового розгляду, стверджуючи, що суддя в Нью-Йорку відмовив йому в неупередженому журі.