Без категорії
Подобається

Надто довірливий, – радник Єрмака назвав головну слабкість глави ОП

18/09/2020     Автор: Яна Романська
Надто довірливий, – радник Єрмака назвав головну слабкість глави ОП

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак «часто надто довіряє людям». Натомість йому слід було б навчитися відчувати, що не всі, хто посміхається тобі– друзі, і не всі похмурі – вороги.

Багато людей, які зараз критикують Андрія Єрмака, «колись приходили до нього, і він з ними довірливо спілкувався». Про це розповів радник Єрмака в ОП Михайло Подоляк в ефірі «Радіо НВ» 17 вересня. 

Він не розуміє корисливості намірів і бажання інших людей, які маскуються під друзів, а насправді (збираються – 24 канал) вдарити його у спину, – так описав Подоляк свого шефа.

Ба більше, на думку Михайла Подоляка, Андрію Єрмаку «потрібно навчитися цього відчуття, що все-таки людина, яка тобі посміхається, не завжди друг, а людина, яка на тебе дивиться похмуро, не завжди тобі ворог».

У цьому ж ефірі Подоляк прокоментував резонансну заяву Маші Фокіної про дідуся Вітольда і друга Андрюшуяких вона особисто познайомила.

Подоляк зауважив, що Ігор Коломойський любить іноді потролити Володимира Зеленського. А інтерв’ю з онукою члена української делегації в ТКГ вийшло саме на телеканалі олігарха.