Без категорії
Подобається

Таємнича історія Андрія Пальчевського

15/09/2020     Автор: Катерина Гук
Таємнича історія Андрія Пальчевського

Андрій Пальчевський – втікач з Росії, урядовець Азарова, київський бізнесмен, телеведучий, а з недавнього часу – претендент на крісло київського мера.

Заявляє, що привіз із Росії величезні інвестиції, але інформацію про них заховав на своїх карибських офшорах.

Попри десятки інтерв’ю, про минуле Пальчевського відомо дуже мало. Народився у столиці, навчався у Москві, служив радянським військовим перекладачем у Лаосі, через що його досі підозрюють у роботі з ГРУ.

У «лихих» дев’яностих зайнявся пивним бізнесом, почав балотуватись до Російської держдуми, та депутатом не став, іншої інформації про проживання в Росії немає.

Біографія:

За його словами у 2003 році переїхав у Київ, через переслідування в Росії, брав участь в Помаранчевій революції. Побудувавши клініку «Євролаб», пішов у уряд Азарова заступником міністра, та після трьох місяців звільнився.

У 2011 з’явився на «Першому національному» з неоднозначним інтерв’ю, а за рік веселив програмі для домохазяйок на «Інтері» з російським телеведучим Малаховим, організатором якої була команда Зеленського.

У 2017 Пальчевський засвітився на телеканалі «Прямий», та після того, як не знайшов там спільної мови з організаторами швидко перейшов на телеканали Медведчука. Часто він світився й на російських телеканалах, куди їздив разом із Медведчуком.

Можна зробити висновки, що Андрій Пальчевський сіра конячка, нова упаковка для «какая разніца», з бізнесом в окупованому Криму, ОРДЛО,ОПЗЖ.