Без категорії
Подобається

Онучка Фокіна розповіла як її дідусь потрапив у ТКГ

15/09/2020     Автор: Катерина Гук
Онучка Фокіна розповіла як її дідусь потрапив у ТКГ

Маша Фокіна розповіла, що ще з дитинства дружить із головою Офісу президента Андрієм Єрмаком, через що допомогла своєму амбіційному діду знайти місце в ТКГ.

12 вересня, співачка та модель Маша Фокіна, у своєму інтерв’ю на телеканалі 1+1 стверджувала, що познайомила свого діда, колишнього прем’єр-міністра України, Вітольда Фокіна з Андрієм Єрмаком, після чого той став першим заступником глави української делегації в тристоронній контактній групі щодо питань миру на Донбасі.

«Я сама, особисто, познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Це мій друг. І це було наше рішення, щоб дідусь почав займатися цим»,

– зазначила Фокіна.

За словами Фокіної, вона дружить з Єрмаком вже понад 15 років, підтримуючи з ним теплі стосунки.

«У дідуся завжди були амбіції. Він – сірий кардинал. Він завжди по той бік камери, не любить інтерв’ю, не любить пресу. Але вони знайшли спільну мову з Андрійком, ну, з Андрієм Борисовичем, як вони можуть закінчити цю війну»,

– заявила співачка.

Нагадаємо, що 3 серпня Фокін став заступником Кравчука, а в інтерв’ю виданню «Страна«, опублікованому 30 серпня, Фокін заявив, що виступає за загальну амністію й особливий статус для всього Донбасу.