СБУ бере хабарі у Порошенка! Колишній чиновник розкрив схему. Майдан був штучним!

30/07/2020     Автор: Яна Романська
СБУ бере хабарі у Порошенка! Колишній чиновник розкрив схему. Майдан був штучним!

Давид Жванія зізнався в державній зраді. Таку думку він озвучив у відеозверненні до Генерального прокурора Венедіктової на своєму YouTube каналі.

«Мене лякає страшне байдужість до мого щиросердого визнання з боку правоохоронних органів. Я — перша людина в історії, який свідомо, без корисливого наміру і політичних цілей зізнався в поваленні влади в складі злочинного співтовариства. Але прокуратура ніяк на це не реагує.»

 

Жванія заявив, що «допомагав змовникам Майдану, користуючись своєю посадою глави комітету з питань держбудівництва». Також він зазначив, що ця посада була дуже важливою до переобрання парламенту.

 

За заявою екс-соратника Порошенко, Майдан фінансувався і підтримувався … в тому числі через посольство Литви. Через відомство передавалися гроші і навіть зброю. А внутрішнім каналом був «Діамантбанк» (банк Жванії). Детальніше він готовий розповісти в прокуратурі.

Жванія попросив Венедіктову завести кримінальну справу і притягнути його в якості свідка. І закликав громадськість вимагати того ж від прокуратури.

 

Також він поскаржився на ботоферми, які почали його атакувати після відеозвернень по лінії частих поїздок до Москви. Він заявив, що СБУ бере хабарі від Порошенка, зливаючи йому інформацію:

 

«Так, я дійсно часто літаю, на це у мене є причини. В моїх польотах немає ні зради, ні злочину. Я не літаю інкогніто за накрадені гроші на Мальдіви. Хочу також звернути увагу на те, що довідку про перетинання мною кордону Порошенко міг отримати тільки в СБУ. тобто в СБУ, яким керує один президента Зеленського, Іван Баканов, продовжує брати хабарі. Більше того, СБУ бере хабарі у Порошенка, який зараз готує зміщення Зеленського. На місці президента Зеленського я б задумався «