Без категорії
Подобається

Стінка на стінку. Під Києвом стріляють! Є поранен

30/07/2020     Автор: Яна Романська
Стінка на стінку. Під Києвом стріляють! Є поранен

Під Києвом відбулись заворушення. Бійка в якій приймало участь близько 20 людей переросла в стрілянину, повідомляє «Київ оперативний».

 

У місті Вишневе, що на Київщині на території стадіону, який розташований неподалік від парку «Оріон» виник конфлікт між невідомими особами. С перше словесна перепалка переросла в бійку, а згодом і в стрілянину.

 

Серед поранених є активіст ГО «Автопатруль Майдан». За інформацією медиків зараз його життю і здоров’ю нічого не загрожує.

 

Повідомляється, що на місці працювали співробітники патрульної поліції, слідчо-оперативна група та декілька екіпажів лікарів.

 

Причини конфлікту встановлює поліція.

 

Нагадаємо, 29 травня у Броварах, Київській області сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 3 чоловіків отримали поранення. Повідомляли про 20 затриманих.  Зазначалось, що частина учасників перестрілки місцеві, частина – з Вінницької області. Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що причиною стрілянини став розподіл міжміських маршрутів, які затверджує Київська обладміністрація.