Без категорії
Подобається

Тренерська епопея в «Динамо». Луческу відмовився тренувати клуб. Суркіс намагається вирішити ситуацію

29/07/2020     Автор: Яна Романська
Тренерська епопея в «Динамо». Луческу відмовився тренувати клуб. Суркіс намагається вирішити ситуацію

Мірча Луческу готовится стати повноцінним тренером Динамо. Вчора румунський наставник прибув до Києва, де у режимі легкої секретності поклав квіти до пам’ятника Валерію Лобановського.

 

Луческу змінить на посту тренера Динамо Олексія Михайличенка, який лише дивом фінішував з клубом на другому місці в чемпіонаті України.

 

28 липня з’явилась інофрмація про те, что Мірча луческу відмовляється очолюваті столичний клуб. За інформацією румунських ЗМІ він відмовляється працювати з «Динамо» через тиск з боку фанатів.

 

«На жаль, я прийняв рішення відмовитися від співпраці з командою Динамо Київ.

Хочу подякувати родині Суркіс за довіру і за зроблену пропозицію, але відчуваю, що не зможу працювати в атмосфері неприйняття, що виходить від тієї частини вболівальників, в підтримці яких команда найбільше потребує моменти спортивних баталій».

Проте, після переписки Із власником клубу Ігорем Суркісом, румунський наставник змінив своє бачення ситуації та прийняв пропозицію «Динамо».

 

«Я ніколи не був боягузом, я завжди брав спортивні виклики».

 

Нагадаємо, что До Києва напередодні прибув хорватський екс-гравець «Динамо» 2008-2015 років Огнен Вукоєвич, який до недавнього часу працював скаутом в селекційному департаменті біло-синіх.

 

Він отримав запрошення від клубу увійти до тренерського штабу Мірчі Луческу. Ще одним помічником Луческу повинен стати Олег Гусєв, який працював в штабі Олексія Михайличенка. З цього приводу з ним розмовлятиме головний тренер.

Таким чином в тренерському штабі «Динамо» помічниками Луческу будуть Вукоєвич, Гусєв, молдаванин Еміліан (Еміл) Карас і італієць Дієго Лонго, який повинен приїхати до Києва завтра.