Без категорії
Подобається

Гучна відставка! Топ-чиновник Зеленського звільняється. «За власним бажанням»

29/07/2020     Автор: Яна Романська
Гучна відставка! Топ-чиновник Зеленського звільняється. «За власним бажанням»

Нова команда держконцерну «Укроборонпром» продовжить роботу, однак гендиректор держконцерну Айварас Абромавічус може змінити посаду, повідомив сам Абромавічус за підсумками зустрічі в середу в Офісі президента (ОП).

 

«Команда буде працювати далі, я також буду працювати далі, і ми скоро побачимо на якій посаді», — сказав Айварас Абромавичус.

 

За його словами, за підсумками зустрічі в ОП він зробив висновок про політичну підтримку рухатися далі в проведених в дежконцерні зміни.

 

Абромавічус нагадав, що спочатку йшов на посаду гендиректора тільки на 2-3 місяці, щоб почати фінансовий і forensic-аудит, розробити стратегічні документи і завести нову команду.

 

«За 11 місяців ми завели майже 70 професійних людей в концерн з 260 людей, тобто всі заступники генерального директора зовсім нові люди І поміняли майже 30 керівників найбільших підприємств. Зараз я вже 11 місяців на цій посаді, і це втричі або вчетверо більше, ніж я планував, і які були домовленості особисто з президентом », — сказав гендиректор« Укроборонпрому ».

Раніше розглядалося питання можливого повернення Абромавічус до наглядової ради держконцерну. Він уже очолював його в період з початку червня по кінці серпня 2019 року, коли президент Володимир Зеленський призначив його гендиректором «Укроборонпрому».