Новини про зірок
Подобається

«Бачаться кожного дня»: Потап шокував словами про колишні стосунки. «Настя не ревнує?»

28/07/2020     Автор: Яна Романська
«Бачаться кожного дня»: Потап шокував словами про колишні стосунки. «Настя не ревнує?»

Український продюсер та виконавець Потап (Олексій Потапенко) в інтерв’ю YouTube каналу Марії Єфросініної розповів про перебіг своїх двох шлюбів та те, чи бачить він їх вдалими.

Співак зазначив, що стосунки із своєю першою дружиною Іриною Горовою почалися з міцної дружби. Згодом їх товариські відносини переросли в доволі сильну пристрасть.

Втім, вже за словами самої Горової, вони і досі «не можуть один без одного», але вже в статусі друзів. Навіть після їх розлучення та роз’їзду, вони підтримували доволі тісний зв’язок так як працювали разом у великій кількості проектів.
Обговорюючи цей шлюб Потап із впевненістю назвав його щасливим, найважчим ударом для виконавця було прийняти рішення про його розірвання. Причини розлучення пара не розголошувала, але і досі вони разом ведуть доволі великий спільний продюсерський бізнес.

Нагадаємо, про розлучення Олексія Потапенко із своєю дружиною стало відомо лише в 2016 році, хоча на той час вони вже 2 роки як офіційно не були парою. Причинами такого мовчання називалась їх спільна посилена зайнятість. 

Вдруге він одружився вже в 2019 році на співачці Анастасії Каменських. З 2017 року він продюсував молоду виконавицю під її новим псевдонімом «NK». 27 липня 2020 року в нього з’явилась друга дитина.