Новини про зірок
Подобається

Терміново! Відомий британський рок-гурт Coldplay відмовився від гастрольного туру

21/11/2019     Автор: Ігор Нагорний
Терміново! Відомий британський рок-гурт Coldplay відмовився від гастрольного туру

 

Британська рок-група Coldplay відклали гастролі в рамках свого нового альбому "Everyday Life" через побоювання з приводу впливу концертів на навколишнє середовище.

"Ми не будемо виступати з гастрольним туром у зв'язку з виходом нашого нового альбому", — сказав фронтмен Кріс Мартін в інтерв'ю виданню BBC News.

"Протягом наступного року або двох ми витратимо час, щоб зрозуміти, як проводити наші гастролі, щоб від них була користь. Всі ми повинні виробити найкращий спосіб виконання нашої роботи", — продовжив він, заявивши, що група хотіла б, щоб їхні майбутні тури "надали позитивний вплив".

Британська група знаходиться в столиці Йорданії Аммані, щоб відпрацювати два шоу, які будуть транслюватися в прямому ефірі на YouTube.

Концерти, які відбудуться в п'ятницю, 22 листопада (на сході і заході сонця відповідно), будуть відображати дві половини їхнього нового альбому.

"Наш наступний тур буде найкращим варіантом такого туру для навколишнього середовища", — сказав Мартін. — "Ми мріємо про шоу без одноразового пластику і з використанням сонячних батарей"

Всесвітній фонд дикої природи (англ. World Wildlife Fund-WWF) привітав ініціативу музикантів групи Coldplay, заявивши: "Це фантастика, щоб побачити всесвітньо відомих художників, які виступають на захист планети".

 

"Ми всі несемо відповідальність за те, щоб показати приклад під час процесів кліматичної і природної кризи — бездіяльність не є варіантом, якщо ми хочемо зберегти нашу планету для майбутніх поколінь", — сказав Гарет Редмонд-Кінг, голова Організації з питань зміни клімату.

У ВПС повідомили, що група "Coldplay" виступить з разовим концертом для шанувальників у Музеї Природної історії в Лондоні 25 листопада.

Всі доходи від виставки будуть передані в екологічну благодійну організацію.