Новини про зірок
Подобається

«Зважені та щасливі»: учасник 4 сезону одружився

01/11/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Зважені та щасливі»: учасник 4 сезону одружився

У четвер, 31 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться десятий випуск найвагомішого проекту країни "Зважені та щасливі". Ведуча — Аніта Луценко. Тренери — Марина Боржемська, Іраклі Макацарія. Уже дев'ятий рік проект допомагає учасникам змінюватися як зовні, так і внутрішньо.

Ось і ще один учасник змінив своє життя — Дмитро Завоюра з четвертого сезону недавно одружився. Його наречену звуть Ганна і вони познайомилися через 4 роки після проекту в тренажерному залі. Дівчина навіть не бачила проект і Діму із зайвою вагою. На ток-шоу "Зважся!" Аніта запитала у Ані, що буде, якщо Діма раптом знову набере зайву вагу?

Звичайно, я буду його любити будь-яким. Але буду мотивувати приводити себе у форму і запрошувати на побачення в тренажерний зал, — посміхнулася Аня.

Діма упевнений, що 24 години в добі мало для сім'ї, роботи і спорту, але дружина завжди підтримує його і вони знаходять додаткові можливості для всього.

Життя після весілля існує. Тепер питання "Коли весілля?" змінилося питанням "Коли діти?". У розмові з людьми навчився називати Аню дружиною, а не дівчиною.

Пальці схудли настільки, що тепер кільце завелике, і дружина щодня погрожує мене відгодувати. А якщо серйозно, то ми збільшили масштаби загальних цілей нашої сім'ї. Коротше, життя після весілля ще краще. Перевірено, — каже Діма.