Новини про зірок
Подобається

Зірка «Месників» Елізабет Олсен одружується: відоме ім’я нареченого

31/07/2019     Автор: Ігор Нагорний
Зірка «Месників» Елізабет Олсен одружується: відоме ім’я нареченого

Актриса Елізабет Олсен, яка отримала популярність завдяки ролі Ванди у культовому фільмі "Месники", оголосила про свої заручини з 30-річним вокалістом гурту Milo Greene Роббі Арнеттом.

Як повідомляє People, відомий музикант зробив Елізабет пропозицію після двох років стосунків. Зірка "Месників", зрозуміло, погодилася і тепер пара готується до весільної церемонії.

Вперше закохані з'явилися разом на церемонії нагородження "Оскар" у вересні минулого року. Після чого в одному з інтерв'ю Елізабет Олсен зізналася, що почала ремонт в своєму будинку в Лос-Анджелесі і залишила кімнату для дитячої. Також актриса не приховувала бажання стати мамою, але тоді ще нічого не планувала.

"Нагорі ця маленька кімната, яка була б ідеальною для дитини. Поки не знаю, до чого це все призведе (роман з коханим, – ред.), але я думаю про це наступним чином: "Я б хотіла тут виховувати дітей", – зізналася Елізабет Олсен.

Раніше 46-річна актриса Вайнона Райдер та її 29-річна колега Елізбает Олсен знялися для рекламної кампанії відомої марки H&M.

Відеоролик з незвичайним сюжетом вже завойовує популярність в мережі.

Цього разу H&M вирішили присвятити свою колекцію жіночій дружбі, взаємопідтримці і самовираженню.