Як обрати ювелірний браслет: корисні поради

18/03/2019     Автор: Ігор Нагорний
Як обрати ювелірний браслет: корисні поради

Кожна прикраса, яку жінка надіває на себе, має нести не тільки естетичну функцію, а ще й гармонічно доповнювати зовнішній вигляд. Наприклад, ланцюжок підкреслює шию або зону декольте. Каблучка підкреслює або навпаки приховує форму пальців.

Браслет привертає увагу до рук, виділяє зап’ястя, робить цю область більш жіночною та витонченою. Неправильно обрана прикраса може зробити руку на вигляд грубою, щоб цього не сталось треба знати декілька правил.

Розмір ювелірної прикраси – залог успіху

Найважливіше – це правильно підібрати довжину браслета. Оскільки дуже довга прикраса завжди буде спадати, роблячи долоню та пальці коротшими на вигляд. Дуже вузький браслет викликатиме незручності, а отже і бажання носити його не буде.

Браслет має вільно триматись на зап’ясті, можливість рухатись вздовж нього, але при цьому не сповзати на долоню.

Від чого залежить якість товару?

При виборі прикраси необхідно звернути увагу на плетіння. Найбільш міцні браслети:

  • якірного;
  • панцирного;
  • бісмарк-плетіння.

Кожна ланка надійно поєднана з наступною, що надає прикрасам практичності у використанні. Таке плетіння не порветься, якщо браслет зачепиться за щось. Браслети такого плетіння можна прикрашати будь-якими підвісками не хвилюючись, що він порветься.

Обрати браслети в Україні можна на сайті КЮЗ, зробивши всього декілька рухів мишкою. Великий асортимент товарів, приємні ціні та комфортні умови доставки зроблять покупку приємною та вигідною.

Колір прикраси має значення

Матеріал та його колір мають гармонічно поєднуватись з речами у гардеробі. Особливо це стосується виробів з кольоровим або дорогоцінним камінням. Наприклад, браслет із зеленими прикрасами не варто поєднувати з червоним светром.

Якщо браслет купується для повсякденного використання, слід віддати перевагу класичним матеріалам: сріблу, жовтому або білому золоту. В якості додаткових об’єктів може використовуватись каміння нейтральних кольорів, яке буде гармонійно доповнювати образ.

У випадках, коли браслет купується для особливих потреб і одяг буде підбиратись під нього або навпаки, можна використовувати фантазію та прислухатись до своїх вподобань.

Браслет і пора року – чи пов’язані?

Звичайно, що так. Взимку краще виглядають прикраси прохолодних кольорів, влітку – яскраві, а навесні та восени приємно будуть дивитись вироби жовтих або червоних відтінків.

Значення має довжина рукава на одязі. Наприклад, з теплими та об’ємними зимовими светрами гарно виглядатимуть жорсткі браслети у формі кільця. А от влітку така форма прикраси зробить руку більш грубою та повною, оскільки на голій руці кільце виглядає дуже масивно.

Ідеальний браслет – який він?

Найбільш поширенішою є думка, що краще придбати браслет із стандартного матеріалу: золота або срібла. А от робити його особливим та унікальним допоможуть різноманітні підвіски, які можна гармонійно підбирати під гардероб та пори року.