Коли після 50-ти життя тільки починається: Фото зрілих зірок у купальниках, які зводять з розуму

23/02/2019     Автор: Яна Романська
Коли після 50-ти життя тільки починається: Фото зрілих зірок у купальниках, які зводять з розуму

Вік не перепона бути красивою жінкою з ідеальною фігурою. І саме це доводять зірки, яким уже давно за 50. Проте своїми формами у купальниках вони можуть дати фору не одній 20-річній.

Крісті Бранклі. Їй уже 65 років, але на вигляд не більше 30-ти. Крісті дуже популярна в Мережі і її фото у купальнику просто зводять з розуму. 

Сінді Кроуфорд. Відомій моделі уже 53 роки. Проте дивлячись на неї, можна з впевненістю сказати, що колишніх моделей не буває. Ідеальна фігура у її віці — це просто неймовірно.

Селін Діон. 50-річна канадська співачка не лише демонструє свій молодий зовнішній вигляд, а й молодість своєї душі. Нещодавно співачка закрутила роман з набагато молодшим чоловіком.

Елізабет Херлі. 53-річна акторка не припиняє радувати своїх шанувальників. Херлі активно веде свій блог в Інстаграмі і часто ділиться з шанувальниками відвертими фото у купальниках. Більше того, вона створила свою власну колекцію. Цікаво, що моделі купальників Херлі популярні саме серед молодих дівчат.

Іоланда Хадід. 55-річна мама двох доньок, які стали відомими моделями, може похвалитися стрункими ніжками і красивим підтягнутим декольте.