Новини про зірок
Подобається

«За руку не зловила»: Марина Узелкова відверто про коханку і причини розлучення з чоловіком

21/02/2019     Автор: Яна Романська
«За руку не зловила»: Марина Узелкова відверто про коханку і причини розлучення з чоловіком

Вони були майже ідеальною парою і прожили разом 20 років. Проте нещодавно країну сколихнула новина про розлучення відомого боксера В'ячеслава Узелкова з дружиною Мариною.

Сумну новину екс-подружжя повідомили одразу після завершення чергового сезону проекту "Зважені і щасливі".

Проте, як нещодавно розповіла сама Марина вони офіційно перестали бути чоловіком і дружиною у жовтні минулого року.

«Взагалі офіційно ми зі Славою подали в суд у вересні місяці 2018 року. Коли ми приїхали з проекту, вже тоді ми не жили в одній квартирі. Я відразу ж після проекту переїхала до батьків. Місяць дали на розгляд і через місяць нас розлучили. Виходить, що 16 жовтня у мене вже був папір на руках про те, що ми розлучені», — зізналася Марина.

Тоді говорили, що відомий екс-боксер завів коханку. Однак Марина толерантно ухиляється від відповіді:

«Ну, я Славу за руку не зловила. І я не можу сказати, що це могло стати причиною нашого розлучення. Дуже багато всього».

Марина не захотіла уточнювати справжню причину розлучення, однак деталями самого шлюборозлучного процесу поділилася. Вона забрала найдорожче — двох своїх дітей — і в старому авто, яке колись купила у подруги в розстрочку, виїхали з їх спільної квартири площею 100 квадратних метрів в стару хрущовку своїх батьків.

«Ми переїхали до моїх батьків. Тому що … Я прийшла в Славине життя — у мене не було квартири. Я пішла від нього з тим, з чим я прийшла. Я не можу забрати те, що не належить мені. Хоча ми заробляли на це все разом, але я повернулася туди де мене чекали. Там, де були мені відчинені двері. Я постукала в ті двері, які були відкриті, скажімо так. Усе. У мене залишилося найголовніше багатство — це діти. Тому що, напевно, я їх найбільше хотіла в своєму житті», — зі сльозами розповіла Марина.