Кіно
1

Кожному будуть до душі: Десять цікавих серіалів, які вийдуть цієї весни

21/02/2019     Автор: Яна Романська
Кожному будуть до душі: Десять цікавих серіалів, які вийдуть цієї весни

Попереду новий серіальний сезон, а, значить, нас чекає ще більше новинок і продовжень відомих серіалів.

Американські боги

10 березня, 2 сезон

Другий сезон історії людини на ім'я Тінь, який потрапив в компанію древніх богів. Вони животіють в безвісності на відміну від нових кумирів людства — інтернету, телебачення, глобалізації — але скоро все зміниться.

«Чим ми зайняті в тіні»

27 березня, 1 сезон

Серіал від творця What We Do in the Shadows Тайки Вайтіті і Джемейн Клемент. Дія перенесено з Нової Зеландії в Нью-Йорк: три вампіра живуть разом вже кілька сотень років і тепер намагаються освоїтися в сучасному світі. Наприклад, в трейлері показано, як один з них розплачується готівкою в супермаркеті і замовляє доставку свіжої крові з інтернет-магазину.

Гра престолів

14 квітня, 8 сезон

Восьмий і останній сезон серіалу «Гра престолів». Крижані ходоки вже проникли за стіну, і над світом живих нависла небезпека. Знаючи автора оригінальних романів Джорджа Мартіна, від фіналу можна очікувати чого завгодно, аж до загибелі людства.

Сутінкова зона

1 квітня, 1 сезон

Рімейк культового американського серіалу 60-х років, де в кожної серії розповідалася науково-фантастична історія. Поки сюжет не розкривається, але відомо, що творці перезапускатимуть класичну серію «Кошмар на висоті 20 000 футів» про пасажира літака, який бачить на крилі літака чудовисько.

Розповідь служниці

25 квітня, 3 сезон

Продовження фентезі про тоталітарну державу Гілеад, де через зниження народжуваності фертильних жінок відправляють в будинку чиновників в якості служниць — сурогатних матерів. Але жінки не згодні миритися зі своїм становищем і борються з системою різними способами — в тому числі і за допомогою тероризму.

NOS4A2

30 квітня, 1 сезон

В основу серіалу покладено книгу «Країна Різдва» Джо Хілла — сина Стівена Кінга. Головна героїня — Вікторія Маккуїн — володіє даром знаходити зниклі речі в паралельних світах. Під час подібних подорожей вона зустрічає Чарлі Менкс, ще одного «обдарованого», який забирає душі маленьких дітей, щоб продовжити своє життя. Вікторії доведеться піти на ризик, коли Чарлі викрадає її сина.

Болотна тварина

10 травня, 1 сезон

Серіал від DC Universe, знятий за коміксами 70-80-х років. Головна героїня Еббі Еркейн намагається з'ясувати природу смертельного вірусу, який зародився на болотах в маленькому містечку в Луїзіані. Незабаром вона виявляє, що ці місця зберігають безліч секретів.

«Виверт-22»

17 травня, 1 сезон

Серіал від режисера Джорджа Клуні за мотивами відомого антивоєнного роману Хеллера. В ролях — Х'ю Лорі і Крістофер Ебботт.

Сюжет розгорнеться в 1944-му, в американському бомбардувальному полку, що базується на острові Піаноза в Італії. Капітан ВПС США Йоссаріана намагається «відкосити» від служби, в тому числі прикидаючись божевільним. Однак згідно «Ухиляються-22», уникати війни — як раз-таки нормально для психічно здорової людини, так що капітану доведеться придумати щось ще.

Добрі знамення

31 травня, 1 сезон

Сюжет базується на однойменному романі Террі Пратчетта і Ніла Геймана. Ангел Азірафель і демон Кроулі об'єднують зусилля, щоб зупинити Антихриста в тілі дитини і запобігти Армагедону, так як земне життя їм подобається краще небесної.

«Карнівал Роу»

Весна

Дія серіалу розгорнеться в вигаданому місті Бюрги, дуже схожому на вікторіанський Лондон, але населеному вампірами і ельфами. Головні ролі виконують Кара Делевінь і Орландо Блум — їх персонажі будуть розслідувати загадкові вбивства, які загрожують спокійному (або не дуже) життю міста.