Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 23 ЛЮТОГО 2019 РОКУ

21/02/2019     Автор: Яна Романська
ГОРОСКОП НА 23 ЛЮТОГО 2019 РОКУ

 Овен

В цей день вам доведеться поборотися за місце під сонцем.  Вам знову доведеться доводити, що ви чогось варті.  Здивуйте всіх новим підходом і новими ідеями.

Телець

Цей день найкраще присвятити особистому житті.  Вам давно пора налагодити відносини з партнером і вивести їх на новий рівень.  Не можна постійно прикриватися роботою.

Близнюки

Вам подобається бути в центрі уваги і у вас з'явитися можливість знову стати центром всесвіту.  Колеги бажають спілкування з вами.  Тільки не будьте занадто зарозумілими.

Рак

У вас з'явитися можливість зміцнити свій авторитет серед колег.  Ваші плани та ідеї сподобаються керівництву.  Ви вмієте бути на висоті і за це вас чекає заохочення.

Лев

День вкрай несприятливий.  Життєвий потенціал почне знижуватися.  Прагнення об'єднувати різних людей і точки зору під своїм прапором може привести до розбіжностей в колективі або до негативних змін в особистому житті.

Діва

На роботі вас чекає дуже важкий день.  Ваше погане настороеніе ви принесете і додому.  З партнером у вас відбудеться складне і неприємне розмову.

Ваги

Якщо ви людина пов'язаний з бізнесом — вас чекає успіх.  Ваші угоди закінчаться вдало і принесуть вам прибуток.  Також вас чекає приємна подорож в сусіднє місто і приємне знайомство.

Скорпіон

Ваші емоції як ніколи будуть загострені.  Ви будете на межі.  Відносини з друзями і близькими зіпсуються і не з вашої вини.  Але головне не наробити серйозних помилок.

Стрілець

Дуже продуктивний день.  Вас чекає багато справ на роботі.  Головне — що незабаром ви побачите результат.  Також вас чекає несподіваний привіт з минулого.

Козеріг

У цей день вас чекають проблеми з грошима.  Можливі величезні витрати і навіть борги.  Але не займайте грошей в ненадійних людей.

Водолій

Сьогоднішній день потрібно присвятити духовному.  Сходіть до церкви або просто помедитируйте.  Вам потрібно задуматися про майбутнє.  Яким воно буде — залежатиме від вас.

Риби

День пов'язаний з фінансами.  Але він стане вдалим.  Ваші угоди і договори будуть щасливими і принесуть вам небувалий прибуток.