Новини про зірок
Подобається

«Я не збираюся здаватися»: Співачка Наталія Валевська перенесла серйозну операцію

20/02/2019     Автор: Яна Романська
«Я не збираюся здаватися»: Співачка Наталія Валевська перенесла серйозну операцію

Відома українська співачка і продюсер Наталя Валевська зробила операцію, щоб поліпшити своє репродуктивне здоров'я.

Нещодавно українська співачка Наталія Валевська опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото, а в підписі до нього вперше заговорила з фанатами про материнство. Вона поділилася з шанувальниками, про те, що зараз щаслива, але ще більш щасливою її б зробив довгоочікуваний малюк. Пізніше зірка зізналася: артистка збирається зробити операцію по поліпшенню репродуктивного здоров'я.

"В якийсь момент я зрозуміла, що найбільше в житті я хочу стати матір’ю. Все інше теж важливе, але виходить на другий план в порівнянні з цим. І вже багато років, на жаль, ця мрія залишається лише мрією. Проте я не збираюся здаватися та рішуче налаштована."- написала Валевська.

Так, ввечері у вівторок, 19 лютого, зірка розповіла про процедуру, яку перенесла.

«Операція пройшла добре, спасибі всім за підтримку. Обіймаю, мої хороші», — поділилася українська виконавиця.

«Щирі побажання Вам незабаром насолодитися щастям стати батьками. Все буде добре. Головне — вірити в краще! », « Наталочка! Якнайшвидшого відновлення і здійснення заповітної мрії! Все буде добре! », « Рада за Вас. Одужуйте швидше. Бог Вам на допомогу. Вірю: скоро порадуєте радісною новиною» — підтримали прихильники в коментарях українську артистку.