Таємницю розкрили: стало відомо, як назвуть майбутню дитину принца Гаррі і Меган Маркл

20/02/2019     Автор: Яна Романська
Таємницю розкрили: стало відомо, як назвуть майбутню дитину принца Гаррі і Меган Маркл

Новоспечене подружжя, герцог і герцогиня Сассекські, за чутками, очікують дівчинку.

До народження першого загального спадкоємця Меган Маркл і принца Гаррі залишається зовсім небагато — герцогиня Сассекська очікує появи первістка в квітні цього року. У західній пресі з'явилася інформація від джерел в королівському палаці.

Напередодні, стало відомо стать дитини — це дівчинка, а також можливе майбутнє ім'я малятка — Вікторія, на честь покійної матері Єлизавети II, королеви Вікторії, яку також величали королева-мати.

Втім, самі герцоги Сассекські цю інформацію не коментують, вони навіть не підтверджують стать майбутнього британського спадкоємця. Раніше в ЗМІ писали, що в разі появи дівчинки принц Гаррі дасть їй ім'я своєї матері — леді Діани.

Нові цікаві подробиці особистого життя принца Гаррі та його дружини Меган з'являються в ЗМІ чи не щодня. Раніше поширилися чутки, що герцог і герцогиня Сассекські очікують двійню.

Як повідомив інсайдер британському виданню Express, Меган народить двох дітей, про це Гаррі проговорився особисто в розмові з одним з друзів. Також наголошується, що вже відома стать дітей — і це дівчатка.

До слова, обговорювати те, що Меган може бути вагітна двійнятами, стали після того, як герцогиня з'явилася на одному зі світських заходів. Увагу експертів привернув немаленький живіт дружини принца Гаррі, і це всього на п'ятому місяці вагітності.