Новини про зірок
Подобається

«Івасику — 2»: Катя Осадча та Юрій Горбунов розчулили Instagram знімком з дня народження сина

20/02/2019     Автор: Яна Романська
«Івасику — 2»: Катя Осадча та Юрій Горбунов розчулили Instagram знімком з дня народження сина

Напередодні синові відомих українських телеведучих Юрія Горбунова і Катерини Осадчої виповнилося два роки. Зоряне сімейство в честь такого свята опублікувало новий знімок в Instagram, який зворушив багатьох шанувальників телезірок.

Маленький Іван відзначає свій другий день народження. У святковий день і на Instagram-сторінці Юрія, і на Instagram-сторінці Катерини з'явилася однакова фотографія. На ній сім'я зображена разом. На задньому фоні видно напис «Івасику 2».

Телеведучий і актор Юрій Горбунов в підписі до фото назвав свого сина сонечком і заявив, що бути батьками — неймовірна щастя. Ведучий побажав своєму синові Івану здоров'я і щастя.

На знімку вже традиційно обличчя малюка приховано. Зоряні батьки поки вважають за краще не показувати обличчя спадкоємця. Юрій, Катерина і їх син на фото одягнені в святковий день, швидше за все, згідно дрес-коду: чорні штани і білі сорочки.

Шанувальники зоряного сімейства приєдналися до поздоровлень під публікацією в Instagram. Свої коментарі залишили й зіркові друзі Горбунова і Осадчої: Маша Єфросиніна, Наталія Денисенко і Тоня Матвієнко.