Новини про зірок
Подобається

Переможець шоу «Танці з зірками» вперше показав фото донечки

19/02/2019     Автор: Яна Романська
Переможець шоу «Танці з зірками» вперше показав фото донечки

Фінал "Танці з зірками 2017" відбувся 29 жовтня у прямому ефірі каналу 1+1. За результатами голосування глядачів переможцем легендарного шоу стала пара співачки Наталі Могилевської та танцюриста Ігоря Кузьменка.

Танцівник та парнер переможниці проекту "Танці з зірками" Наталії Могилевської Ігор Кузьменко, який не так давно став батьком, нарешті познайомив з донечкою.

Особисте життя Кузьменко не афішує, відомо лише, що він заручений з хореографом Олександрою Поповою.

Вранці 17 серпня об 11:25 Олександра Кузьменко подарувала своєму чоловікові доньку. Дівчинку зростом 53 см і вагою 3,360 назвали Мирославою. 

Дитинка народилася в Одесі, мама і дочка почувають себе добре. У шлюбі Ігоря та Олександри це — перша дитина. Радісна подія відбулася напередодні прем’єри проекту, в період активних підготовок до прямих ефірів «Танців з зірками». 

Ігор намагається поєднувати тренування і знаходить час, щоб побути з дружиною і донькою. 

Раніше танцюрист ділився спогадами, коли він вперше дізнався, що стане батьком.  Пара давно мріяла про дитину і як тільки стало відомо, що Олександра вагітна первістком, вона не втрималася й одразу ж зізналася Ігорю.

Саме через півроку після народження хореограф на своїй сторінці Instagram опублікував зворушливі чорно-білі знімки, на яких позує разом дружиною та дитиною.

"Ну що, друзі … нам сьогодні 6 місяців. І сьогодні саме час познайомити вас з нашою принцесою. Зустрічайте, Мирослава Ігорівна", — підписав серію знімків артист.

У коментарях шанувальники  не стримували емоцій та закидали танцівника компліментами.

"Маленька красунечка! Хай росте здоровою і щасливою", "Вона вибрала вас! А значить ви найкращі! Здоров'я вам", "Яка красунечка, лапочка", — писали користувачі.