Новини про зірок
Подобається

Смертельна ДТП: Зірка проекту «Голос» збила чоловіка і зникла

18/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Смертельна ДТП: Зірка проекту «Голос» збила чоловіка і зникла

Учасниця  популярного шоу «Голос» Юлія Райнер на смерть збила людину і втекла.

Співачка, Юлія Райнер, відома по участі в шоу «Голос», стала учасницею смертельного ДТП в центрі Москви. Дівчина зникла з місця злочину, але через кілька годин її знайшли і доставили в поліцію. Наразі обставини події уточнюються.

Вчора ввечері учасниця популярного шоу «Голос» Юлія Райнер (справжнє прізвище Гаврилова) стала учасницею ДТП. За словами очевидців, співачка збила людину на Ленінградському шосе в Москві близько шостої години.

За попередніми даними, у таксиста зламалася машина, тому він зупинився, щоб усунути неполадку. Вийшовши з машини чоловік виявився на проїжджій частині, де його і збила іномарка, за кермом якої сиділа Райнер. Від отриманих травм 37-річний водій помер на місці.

Райнер вирішила не надавати потерпілому ніяку допомогу і зникла з місця ДТП. Проте, за деякий час затримана поліцією.

«Менше години знадобилося працівникам ДАІ, щоб затримати водія BMW на півночі Москви», — розповіли в прес-службі УГІБДД ГУ МВС Росії по Москві.

Нагадаємо, Юлія Райнер стала відомою завдяки участі в четвертому сезоні шоу «Голос». На сліпих прослуховуваннях вона виконала хіт французької співачки Лари Фабіан «Broken von», але тоді жоден з наставників не повернувся б до неї. Поліна Гагаріна, Баста, Григорій Лепс і Олександр Градський не змогли пояснити, чому не взяли дівчину в свою команду. «Натиснути не встигли», — поскаржився Градський. Після цього Юлія почала сольну кар'єру і випустила пісню «Сильніше тебе».

У 2017 році Юлія була запрошена знаменитим шведським саунд-продюсером Андерсом Багге, відомим по роботі з такими світовими зірками як Селін Діон, Мадонна, Дженніфер Лопес та іншими для запису кількох пісень, які увійдуть до майбутнього англоязичниій альбом співачки.

У травні 2018 році Райнер випустила кліп на пісню «Hello», зйомки якого пройшли в європейських містах.