Новини про зірок
Подобається

Найміцніші одружені пари Голлівуду: їх любові можна тільки позаздрити

18/02/2019     Автор: Яна Романська
Найміцніші одружені пари Голлівуду: їх любові можна тільки позаздрити

На заваді їхнім стосункам можна позаздрити.

Зберегти щасливі відносини не так-то просто, і міцний шлюб не найпоширеніше явище, особливо серед знаменитостей.  Але на зоряному Олімпі є жінки, які змогли пронести свої почуття крізь роки.

Ми знайшли красномовні приклади відомих жінок, чия любовний човен не розбився об побут.

1. Сальма Хайек: 9 років в шлюбі

Сальма познайомилася зі своїм чоловіком, підприємцем Франсуа-Анрі Піно, в 2006 році у Венеції.  Їх весілля пройшло в 2009 році в старовинному театрі «Ла Феніче».

2. Бейонсе: 10 років в шлюбі

Історія кохання Бейонсе та Jay-Z (справжнє ім'я — Шон Корі Картер) розпочалася зі співробітництва.  У 2002 році вони працювали над піснею '03 Bonnie & Clyde, також Jay-Z з'явився в її синглі Crazy in Love.  Пара зіграла весілля в 2008 році.

3. Джессіка Альба: 10 років в шлюбі

Джессіка почала зустрічатися з Кешем Уорреном в 2004 році під час зйомок «Фантастичної четвірки».  У 2008 році Альба і Уоррен оформили свої стосунки.  Як вважає актриса, щоб зберегти сімейне щастя, потрібно проводити разом якомога більше часу і не забувати про романтику.

4. Клаудія Шиффер: 16 років в шлюбі

Клаудія вийшла заміж за кінопродюсера Меттью Вона через 16 місяців після знайомства.  Весілля відбулося в 2002 році в графстві Суффолк в Великобританії, де молодята придбали ділянку землі з замком.

5. Сара Мішель Геллар: 16 років в шлюбі

Сара Мішель Геллар вперше побачила свого чоловіка, актора Фреді Принца — молодшого, на зйомках молодіжного трилера «Я знаю, що ви зробили минулого літа» в 1996 році.  Їх весілля відбулася 1 вересня 2002 року.  Зберегти міцний шлюб актрисі допомагає постійна робота над відносинами.

6. Кетрін Зета-Джонс: 18 років в шлюбі

Перша зустріч Кетрін з її майбутнім чоловіком, актором Майклом Дугласом, відбулася на кінофестивалі у французькому Довілі в 1998 році.  Через 2 роки Зета-Джонс вийшла за актора заміж.

7. Сара Джессіка Паркер: 21 рік у шлюбі

Сара зустріла свого чоловіка Меттью Бродерік на одній з вечірок в Нью-Йорку в 1991 році.  Їх роман тривав 6 років, а в 1997 році пара вирішила узаконити стосунки.  Як вважає актриса, щоб шлюб був міцним, треба поважати один одного і ніколи не змагатися.

8. Кейт Бланшетт: 22 роки у шлюбі

Кейт познайомилася зі сценаристом Ендрю Аптоном в 1996 році в Сіднеї, коли вчилася в Національному інституті драматичного мистецтва.  Уже через рік Кейт і Ендрю стали чоловіком і дружиною.  Бланшетт вважає, що запорука сімейного щастя — спільність інтересів і відсутність таємниць один від одного.

9. Ліза Кудроу: 23 роки у шлюбі

Ліза знає свого чоловіка Мішеля Стерна, рекламного агента, з 1987 року.  У 1995 році закохані одружилися.

10. Кіра Седжвік: 30 років в шлюбі

Знайомство Кіри з Кевіном Бейкон відбулося під час зйомок фільму «Лимонне небо» в 1987 році.  Через рік він став її чоловіком.