Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 19 лютого 2019 року

17/02/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 19 лютого 2019 року

ОВЕН
Сьогодні ви далекоглядні, як ніколи. Фортуна вам посміхається. Якщо ви в стосунках, подумайте зі своїм партнером, як би ви могли додати позитивних емоцій у ваше життя.

ТЕЛЕЦЬ
Намагайтеся не втручатися в конфлікти, які не мають до вас прямого відношення. Можливий спалах ревнощів або сварка через гроші між подружжям.

БЛИЗНЮКИ
Сьогодні вас чекає багато роботи. Можливі несподівані зустрічі. Шоколад не врятує від душевного болю, однак суттєво деформує вашу фігуру. Рушайте в спортзал!

РАК
Ви зможете домогтися успіху в запланованих справах лише тоді, коли відпустіть всі страхи і направите своє бажання в правильне русло. Вам потрібно невтомно працювати над тим, чого ви хочете.

ЛЕВ
Говоріть те, що думаєте, не роздумуючи. Теплі спогади з минулого будуть мотивувати і підштовхувати вас вперед. Сьогодні ви зможете поспілкуватися з впливовою людиною і можливо заручитися його підтримкою.

ДІВА
Зміни вдома і на роботі підуть вам на користь. Будьте ініціативними.  Приділіть час дітям. Вони вимагають вашої уваги.

ТЕРЕЗИ

Якщо сьогодні ви застосуєте досить гнучкості, досягнете успіху у всіх своїх починаннях. Ні, підлаштовуватися ні під кого не потрібно. Просто йдіть до успіху, не дивлячись на поразки інших.

СКОРПІОН
Тримайтеся подалі від тих, хто вам неприємний.  Не дайте зіпсувати вам настрій.  Ваші будні були напруженими, проте цікавими.  Спостерігайте, що відбувається навколо.  Жити в гонитві за чимось занадто утомливо.

СТРІЛЕЦЬ
Постарайтеся не надавати значення тому, що говорять про Вас люди, які не є Вам близькими або навіть просто приємними.  Можливо, вони просто Вам заздрять, а Ви вірите їм і їх думку, тоді як Вам потрібно просто наплювати на них.

КОЗЕРІГ
У вас можуть виникнути труднощі з розумінням вашої другої половинки.  Можливо, вам буде краще провести кілька днів один без одного. Відпочивати від оточуючих іноді корисно.

ВОДОЛІЙ
Сьогодні ви сповнені ентузіазму.  Якщо ви раптом рвоне в глобальне подорож по світу — ніхто не здивується.

РИБИ
Намагайтеся сьогодні не спізнюватися.  Відкладіть усі справи і розваги, адже ця зустріч багато для вас значить і від її результату залежить ваше майбутнє.  Краще вийти раніше, ніж спізнитися і зіпсувати цим собі весь день.