Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 лютого 2019 року  

16/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 18 лютого 2019 року  

ОВЕН
 Ви будете люб'язні і щедрі як ніколи і легко заразите своєю енергією близьких.  Ви будете прагнути до щастя і гармонії для тих, хто вам доріг, і поведете їх до світлого майбутнього.
 ТЕЛЕЦЬ
 Ви, можливо, замахнулися на щось, занадто сильно перевищує ваші можливості.  З метою збереження часу і сил варто переглянути необхідність досягнення мети саме в тому вигляді, в якому ви її перед собою поставили.
 БЛИЗНЮКИ
 Приділіть увагу своєму здоров'ю.  Можливо зараз хороша можливість кинути палити і купити абонемент в спортзал.  Більше ходіть пішки або вибирайте їзду на велосипеді, наприклад на роботу.
 РАК
 День обіцяє бути дуже позитивним в плані кар'єри.  Ви зможете переробити безліч справ і будете задоволені собою, втім як і ваше начальство.
 ЛЕВ
 Приділіть час рідним.  Їм зараз необхідна ваша підтримка.  Допоможіть батькам по дому, рушайте за покупками або запропонуйте зробити невеликий ремонт.
 ДІВА
 Сьогодні день для вас не найвдаліший.  Остерігайтеся шахраїв в громадському транспорті та в людних місцях.  Будьте обережні на дорозі.
 ТЕРЕЗИ
 Сьогоднішні плани вам доведеться скасувати, адже вас чекає цікава зустріч з людиною, зустріти якого ви ніяк не планували.  Будьте уважні до деталей.
 СКОРПІОН
 Попрацюйте над самоконтролем сьогодні.  Вас дратує все, навіть найменші деталі.  А це сьогодні зовсім недоречно, тому що  ви можете зіпсувати відносини з важливим для вас людиною.
 СТРІЛЕЦЬ
 Весь день Ви будете стурбовані однією вражаючою новиною, яка вже давно була Вам відома, але Ви не надавали їй такого значення.  Один важливий для Вас людина Вас обдурив.
 КОЗЕРІГ
 Контролюйте свої емоції і спробуйте нікого не образити в цей день.  Чи не перетягуйте на себе проблеми інших.  Живіть своїм життям.
 ВОДОЛІЙ
 Поспіх і суєта не підуть вам на користь.  Сконцентруйтеся!  Цікавий і емоційний день, однак не варто приймати ризикованих рішень.
 РИБИ
 До кінця дня ви будете абсолютно безсилі, адже цілий день будете працювати над ідеалізацією своїх старих проектів, де залишилося завершити лише деталі, але важливі.