Новини про зірок
Подобається

«Багатодітний татко»: колишній фронтмен гурту «Ляпіс Трубецкой» Сергій Михалок святкує поповнення в родині

16/02/2019     Автор: Яна Романська
«Багатодітний татко»: колишній фронтмен гурту «Ляпіс Трубецкой» Сергій Михалок святкує поповнення в родині

Фронтмен популярної панк-рок-групи «Brutto» Сергій Міхалок святкує поповнення в родині.

Відомий білоруський музикант став батьком ще одного хлопчика. Колеги рокера поділилися радісною новиною з шанувальниками на сторінці колективу в Instagram. Новина про поповнення в родині зірки приголомшила їх і стала приємною несподіванкою.

15 лютого дружина Світлана Зеленковская зробила Сергію Міхалку важливий подарунок. У пари народився син. Зріст малюкастановить 53 сантиметри при вазі в 3,8 кілограма. Товариші музиканта відзначили, що дитина і Світлана Зеленковская почуваються добре. Автори публікації привітали лідера «Brutto» від всіх друзів рок-групи.

Тепер Сергій Міхалок офіційно став багатодітним батьком. Пять років тому у них зі Світланою народився хлопчик Макар. Крім того, у знаменитого рокера є 23-річний син Павло від першого шлюбу. У родині музиканта є ще одна дитина — Ксенія. Це дочка Світлани від колишнього чоловіка. Нещодавно їй виповнилося 18 років.

Нагадаємо, Сергій Міхалок прославився завдяки легендарній групі «Ляпис Трубецкой», на чиїх піснях виросло не одне покоління слухачів по всіх країнах СНД. У 2014 році лідер оголосив про розпад музичного колективу, що стало шоком для багатьох шанувальників. Однак Сергій Міхалок не попрощався з музикою. Він заснував групу під назвою Brutto, яка процвітає до сих пір і має не меншу популярність. А його колеги по «Ляпісу» об'єдналися в колектив Trubetskoy і також виступають з концертами.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Буквально только что нас просто ошеломила радостная весть — у Сергея Михалка и Светланы Зеленковской РОДИЛСЯ СЫН!!! Вес — 3,8 кг, рост 53 см! Мама и малыш чувствуют себя удовлетворительно! ⠀ От всех друзей “BRUTTO NOSTRA” от души поздравляем! Ура!!! P.S. Четвёртый ребёнок в семье Михалков: Паша, Аксинья, Макар и…! ⠀ #BruttoFamily #BRUTTO #BRUTTONOSTRA #Lyapis98 #Ляпис98 #Ляпис #ЛяписТрубецкой #lyapiscrew #DREZDEN #family #семья #дети #children #Зеля #Михалок #СергейМихалок #жизнь #музыка #music #life #деньрождения #сын #новорожденный #мама #папа #son #newborn

Допис, поширений BRUTTO NOSTRA (@brutto_nostra)