Новини про зірок
Подобається

Пікантна валентинка: 18-річна Полякова підірвала Instagram своїм фото

15/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Пікантна валентинка: 18-річна Полякова підірвала Instagram своїм фото

У нижній білизні з оголеними сідницями: пікантна валентинка 18-річної Полякової підірвала Instagram.

Одна з найбільш епатажних і відомих блондинок українського і російського шоу-бізнесу Оля Полякова також відома шанувальникам, як «Суперблондинка в кокошнику».

Полякова була ведучою та учасницею багатьох телевізійних проектів і шоу. Також, Ольга зуміла побудувати успішну кар'єру співачки.

Найбільш відомими синглами співачки стали пісні «Обійми мене», «Алло», «Шарик», «Люлі», «Шльопанці» та інші.

До дня закоханих, українська співачка Оля Полякова порадувала незвичайним фото, і привітала шанувальників з Днем святого Валентина в Instagram.

На своїй сторінці 34-річна знаменитість виклала архівний знімок, на якому їй 18 років. Кадр вийшов досить відвертим: співачка відображена в білій нижній білизні, сексуально зігнувшись на камеру.

"Якби в мої 18 був Instagram, я була б його зіркою! З днем ​​закоханих. Любіть себе, ця любов завжди взаємна. Мені тут 18 …", — підписала пікантне фото співачка.

Шанувальники не стали скупитися на компліменти, і розхвалили Полякову, назвавши її фігуру розкішною.

"Це пристрасне юне тіло!", "Взагалі не змінилася, так тримати!", "Була б у мене така попа, я б по місту завжди голою ходила", "Потрясная фігура", "Розкішна! Як пощастило дівчаткам з генами", — відреагували шанувальники.