«Наша історія — це серіал»: Дружина Юрія Ткача показала жартівливі весільні фото

15/02/2019     Автор: Яна Романська
«Наша історія — це серіал»: Дружина Юрія Ткача показала жартівливі весільні фото

Юрій Ткач — відомий український гуморист, тренер шоу "Ліга сміху" і екс-учасник "Танців з зірками". Юрій розпочинав свій зірковий шлях на телебаченні з команди КВК "Днепр".

Юрій Ткач не лише успішний комік і актор, а й щасливий чоловік і тато. Дружина Юрія в честь Дня Святого Валентина поділилась на своїй сторінці в Інстаграм весільними світлинами і розповіла їхню історію кохання.

"Наша історія кохання — пов прям цілий серіал..🙈 А в книжковому варіанті 100% бестселер 😅))) Ми завжди захлинаючись її розповідаємо, перебиваючи один одного і природно у кожного є свій варіант 😜)) Але суть всім зрозуміла))) Це любов , однозначно !!!! ❤️ протягом цих сім років (не багато, не мало) я переконуюся в цьому кожен день ..))))
Я з упевненістю можу сказати, що я щаслива, любима і шалено люблю !!!! ❤️", — прокоментувала жартівливе фото Вікторія Ткач.

А також дружина Юрія подякувала своєму чоловікові за те, що він у неї є і за те, що вона найщасливіша жінка на світі.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Наша история любви — эт прям целый сериал..🙈 А в книжном варианте 100% бестселлер 😅))) Мы всегда взахлеб её рассказываем , перебивая друг друга и естественно у каждого есть свой вариант 😜)) Но суть всем понятна))) Это любовь, однозначно!!!!❤️ На протяжении этих семь лет (не много, не мало) я убеждаюсь в этом каждый день..)))) Я с уверенностью могу сказать, что я счастлива , любима и безумно люблю!!!!❤️ Мой @yuriy_tkach ❤️❤️❤️ Спасибо этому дню, что я в очередной раз , гордо могу признаться, что моё сердце в твоих руках..люблю!❤️..

Публикация от Viktoriya Tka4 (@viktoriya_tka4)

"Вітаю, бажаю прожити в мирі і злагоді ще багато, багато років, Люди повинні бути на одній хвилі, мені здається це саме той випадок 😍, Прикольно клас 😍😍", — коментують шанувальники.