Новини про зірок
Подобається

«Наді мною всі знущалися» : Аліна Гросу різко відповіла своїм «кривдникам»

15/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Наді мною всі знущалися» : Аліна Гросу різко відповіла своїм «кривдникам»

Зовнішність української поп-виконавиці Аліни Гросу дійсно змінилася за останні кілька років. Однак не так сильно, як це бачать її фоловери у соцмережі, які приписують їй низку пластичних операцій на обличчі.

Останнім часом, в мережах активно обговорювали Аліну Гросу. Про це 23-річна артистка розповіла в інтерв'ю з телеканалом "Україна". Гросу неодноразово критикували в соцмережах за "перебір з пластикою", стверджували, що вона зменшила ніс і видалила грудки Біша зі щік. 

"Я досить змінилася, я це абсолютно приймаю. Але не настільки, як всі говорять. Мої щічки все одно залишилися, вони нікуди не поділися. Ну, витягнулися трохи. Ніякі грудки прибрані не були. В дитинстві наді мною всі знущалися, тому що у мене був дуже маленький ніс. Якщо подивитися на дитячих фото або відео – Боже, пекінес", — розповіла співачка. 

При цьому, як на кінець додала дівчина, її фотографії часто виявляються невдалими і не передають те, якою вона є насправді.

"Найприкріше те, що я так намагаюся на фотографіях ставати в гарну позу… А мені потім кажуть: "Ти в житті краща!". Навіть мій хлопець каже, що справжня я – найкраща" — додала Гросу.