Новини про зірок
Подобається

«Контакт з ним суворо заборонений»: Регіні Тодоренко не дозволили наближатися до коханого чоловіка

15/02/2019     Автор: Яна Романська
«Контакт з ним суворо заборонений»: Регіні Тодоренко не дозволили наближатися до коханого чоловіка

28-річна співачка і телеведуча, зірка "Орла і решки" Регіна Тодоренко відзначала найромантичніше свято в році — День святого Валентина без свого чоловіка. 33-річний російський співак Влад Топалов не зміг скласти компанію дружині, тому що серйозно захворів.

Телеведуча поділилася з шанувальниками в Instagram, як провела День всіх закоханих. Зірка, що стала мамою два місяці тому, відправилася в готель на самоті. Вона поділилася фотографією, на якій позує біля каміна з чашкою кави в руках і з сумним виразом обличчя.

«Коли День всіх закоханих святкуєш без чоловіка, тому що він захворів і контакт з ним сурово заборонений. Я все одно люблю тебе, Влад. Мені тут дуже смачно, але тебе, звичайно, не вистачає!»- запевнила Регіна.

Топалов ще кілька днів тому повідомив, що захворів. Артист застудився, але лікарі порекомендували йому не контактувати з домашніми, тому що маленький спадкоємець артистів легко може підхопити застуду слідом за батьком.

Нездужала напередодні і сама Регіна. У молодої мами стався лактостаз через годування грудьми. Про свої переживання і больові відчуття вона розповідала підписникам.

Нагадаємо, Регіна народила сина 5 грудня. Артисти зіграли весілля незадовго до появи на світ сина. Тодоренко охоче ділиться з підписниками досвідом вагітності та материнства. Вона вже писала про токсикоз і давала поради, як жінкам при надії поводитися під час польоту.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Когда День Всех Влюблённых празднуешь без мужа 😫, потому что он заболел и контакт с ним строго запрещён 👩‍⚕️ Я все равно люблю тебя , @vladtopalovofficial , и мне тут в @rs_sareevo очень вкусно 🤤, но тебя, конечно, не хватает! Всех с Днём Влюблённых! Будьте здоровы, любите друг друга ❤️ #регинатодоренко #регинапутешественница А вы сегодня тоже одна/один или с любимыми? #sareevo #сареево #отельвподмосковье #сарееворезорт #sareevoresort

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)