Новини про зірок
Подобається

Він полюбився за пісні «Очі чорні» і «Три білих коня»: знаменитий співак і актор помер

14/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Він полюбився за пісні «Очі чорні» і «Три білих коня»: знаменитий співак і актор помер

Помер культовий радянський співак Сергій Георгійович Захаров.


14 лютого помер Сергій Захаров — знаменитий радянський естрадний співак і актор. Йому було 68 лет.Люді полюбили Сергія Захарова за його пісні "Очі чорні" і "Три білих коня".

Артист, якого публіка полюбила за пісні "Очі чорні", "Любов, любов", "Люблю тебе", "Білий сніг", "Про тебе і про себе", "Три білих коня" і інші, помер в одній з лікарень Москви від серцевої недостатності.

Причиною смерті називають серцеву недостатність. 3 березня біля нього повинен був відбутися черговий концерт.

Сергій Захаров народився в 1950 році в Миколаївській області України. Намагався вступити в Гнесинськоє училище, але успішно завершив навчання в Ленінградському музичному училищі імені Римського-Корсакова. Отримавши в 1974 році першу премію на міжнародному конкурсі «Золотий Орфей» в Болгарії і «Сопот-1974» в Польщі, він став одним з найпопулярніших молодих виконавців на радянській естраді.

У 1977 році був засуджений за бійку і отримав один рік ув'язнення. Відбував термін у місті Сланці. З 1985 року став солістом Союзу концертних діячів Ленінграда. Після того, як дав довгу серію концертів на підтримку Бориса Єльцина, пережив клінічну смерть в 1996 році — тоді і отримав звання народного артиста країни.