Новини про зірок
Подобається

«Не зрозуміла, де чиї ноги спочатку»: Маша Єфросиніна виклала гаряче фото зі своїм чоловіком

14/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Не зрозуміла, де чиї ноги спочатку»: Маша Єфросиніна виклала гаряче фото зі своїм чоловіком

Шанувальники зірки в захваті від побаченого.Маша Єфросиніна вразила фігурою на фото. 

Маша Єфросиніна — українська телеведуча, актриса, громадський діяч, ідейний натхненник серії благодійних заходів Charity weekend.

Навіть на відпочинку із сім'єю ведуча Маша Єфросиніна не забуває про активне спілкування зі своїми шанувальниками. Кожен день колишня учасниця "Танців із зірками 2018" ділиться в Instagram цікавою особистою інформацією і яскравими фото.

Днями викликало обговорення фото із своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, на якому вона позує в незвичайному вбранні в арабському Луврі.

Додамо, що разом вони уже 15 років. З Тимуром вони познайомилися на набережній Ялти та незважаючи на усі труднощі, які траплялися, без цього чоловіка Єфросиніна життя не уявляє.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Мир двоих должен принадлежать лишь им двоим… #happyvalentinesday @timur_khromaev

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

 

У серії нових знімків Маша позує в стильному пляжному образі — розкішному смарагдовому халаті, чорному капелюсі і сонцезахисних окулярах.

Ці фото викликали безліч коментарів під дописом: «Чудовий загар», «Фото заворожують. Ви — натхнення », « Ідеальна »,« Фігура неймовірна »,« О, боги, як це красиво! », — висловлюють своє захоплення шанувальники Єфросиніної в коментарях до фото.