Зіркові скандали
Подобається

Хто ж справжня «королева ночі»? Ольга Полякова почала війну зі Світланою Лободою

14/02/2019     Автор: Яна Романська
Хто ж справжня «королева ночі»? Ольга Полякова почала війну зі Світланою Лободою

Популярна українська виконавиця Оля Полякова помітила схожість між своїм образом у кліпі "Королева ночі" і видом Світлани Лободи в її новому відео на пісню Instadrama.

Суперблондинка в кокошнику, що співає в стилі суперпоп.  Так коротко і не без гумору представляється співачка Ольга Полякова публіці, а самі шанувальники охрестили артистку «Української Леді Гагою».

Що стосується знаменитої «фішки» Ольги Полякової в вигляді кокошника, то він з'явився в 2012-му, після успішної співпраці з гендиректором музичної компанії «EA Secret Service» Михайлом Ясинським.

У цьому колоритній старовинній прикрасі Оля з'явилася в хіті «Russian Style».  Деталь гардеробу ідеально вписалася в стиль співачки.  Зараз для виступів Олі — дизайнери створюють кокошники, які виглядають як твори мистецтва.

Це не єдина "фішка" зірки.  Вона є найбільш екстравагантною дівою українського шоубізу. Нещодавно Полякова помітила, що на її місце "мітить" Світлана Лобода.

Про це Суперблондинка написала на своїй сторінці в Instagram.

Полякова іронічно "наїхала" на Лободу, яка "сплагіатила" її образ, а також опублікувала фото для порівняння.  "Королева ночі? Збіг?", — написала співачка.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

#королеваночи? Совпадение? 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

У свою чергу прихильники Полякової розділилися в думках: одні стали стверджувати, що "Королева ночі" — одна і це Оля, а інші відзначили, що з такою зачіскою ходять мільйони, тому про копіювання образу не може бути й мови.

Треті в черговий раз похвалили Полякову за відмінне почуття гумору.