«Їхав в таксі на концерт»: Відомий репер загинув в автокатастрофі

13/02/2019     Автор: Яна Романська
«Їхав в таксі на концерт»: Відомий репер загинув в автокатастрофі

Британський репер Cadet (Блейн Кемерон Джонсон) загинув у автокатастрофі по дорозі на концерт у Стаффордширі. Трагедія сталася у суботу вранці, 9 лютого.

Таксі, у якому їхав співак, зіткнулося з фургоном поблизу села Бетлі. Від отриманих травм рэпер загинув на місці події. Обидва водії разом з іншими потерпілими були госпіталізовані. Наразі поліція проводить розслідування.

Двоюрідний брат співака Крепт після того, як дізнався про смерть Cadet, написав у Twitter, що "його серце назавжди розбите".

"Моє життя більше ніколи не буде таким, як раніше. Я люблю тебе і завжди буду за тобою сумувати. Я не можу повірити. Моє серце розбите. Відпочивай з миром. Ти нарешті отримав визнання, яке заслужив. Я так тобою пишаюся!…", – написав він.

Колеги співака, музиканти, зірки спорту та ді-джеї також вшанували пам’ять репера.

"Цей хлопець ЗАВЖДИ, коли я бачу його, вітає мене словами "Я люблю тебе дорогий братан…", – написав в Instagram британський хіп-хоп музикант Stormzy.

Останній сингл Cadet під назвою Advice був випущений у жовтні 2018 року. Репер повинен був виступити на фестивалі Wireless у Лондоні в липні цього року.