Плітки
1

Незабаром наречена? Співачка Аліна Гросу натякнула на майбутнє весілля

13/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Незабаром наречена? Співачка Аліна Гросу натякнула на майбутнє весілля

Співачка і актриса натякнула на місяць, коли вона, можливо, піде під вінець.

Популярна співачка і актриса Аліна Гросу дала ексклюзивне інтерв'ю програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна". У бесіді з журналісткою проекту Вікторією Маремухою співачка розкрила подробиці особистого життя і зізналася, як до її відвертих кліпів відноситься коханий.

Зараз Аліна Гросу знімається в новому фільмі телеканалу "Україна" під назвою "Замок на піску". Аліна зізнається: героїня фільму — абсолютна протилежність її самої, але розкривати деталі сюжету поки не поспішає.

Стосовно особистого життя, то вже чотири роки зірка зустрічається з хлопцем на ім'я Олександр. На публіці свого обранця Аліна не демонструє, та й довгий час тримала відносини потай від усіх. Але в програмі "Ранок з Україною" співачка все ж таки розповіла про особисте життя.

Виявляється, Олександр уважно стежить за творчістю Аліни — музикою, кліпами, серіалами. На долю бойфренда зірки випало чимало випробувань іншими чоловіками, відвертим зйомками і сценами кохання.

«Він пережив кліп «Хочу я баса», якісь «відносини» з хлопцем з кліпу «Собака» і все інше. Що стосується відео на пісню «Хочу я баса», він дивився і казав: «Боже, яка дурня! Звідки це? Навіщо? Чому? », — зізналася Аліна Гросу.

І звичайно ж, всіх цікавить, коли ж чекати весілля? 23-річна зірка збентежилася, проте натякнула: «Давайте поговоримо про це в червні».