Плітки
Подобається

«Невже лелека прилетів?»: шанувальники знову запідозрили Надю Дорофєєву у вагітності

13/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
«Невже лелека прилетів?»: шанувальники знову запідозрили Надю Дорофєєву у вагітності

Шанувальники знову запідозрили Надю Дорофєєву у вагітності.

 уже кілька днів в мережі не вщухають суперечки навколо відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Надії Дорофєєвої. 

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото з Нью-Йорка. На фотографії, яка нещодавно з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для прогулянки вулицями мегаполісу Надя одягнула красивий білий берет оригінального фасону і темно-зелене картате пальто, з-під якого виглядає біла сукня і сіра жилетка. Справа в тому, що пальто Наді стягнуто з плечей і зав'язано на талії білим поясом. На її ногах білі черевики. При цьому на обличчі Наді яскравий макіяж з акцентом на очі.

 Допис викликав шквал обговорень у мержі. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами, але найбільше обговорюють можливу вагітність зірки. Фолловери впевнені, що Дорофєєва в цікавому положенні і намагається це приховати за широким одягом.

Зазначимо, Надя не раз розповідала, що в повсякденному житті любить носити одяг великих розмірів, який нерідко носять вагітні дівчата, щоб приховати животик, але навіть цей факт не переконав підписників Наді: в один голос всі твердять – артистка чекає на дитину!

Додамо, що зірка поки що не коментує свою можливу вагітність.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

My first #nyfw2019 look PHOTO : @emilkovich 💙🙌🏻 Style @marinasan_shy @jeangritsfeldt @ruslanbaginskiy_hats @shirt.stories mua @lizomakeup

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Было так хорошо!

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)