«Коли є що показати»: Ольга Горбачова показала спокусливе фото у купальнику

13/02/2019     Автор: Яна Романська
«Коли є що показати»: Ольга Горбачова показала спокусливе фото у купальнику

Ольга Горбачова — українська співачка, яка була на піку своєї популярності на початку 2000-х. Ольга була солісткою популярного на той час гурту "Арктика".

Зараз Ольга виступає як сольна виконавиця. Проте Горбачова більш відома як дружина продюсера Юрія Нікітіна.

Що цікаво, то під вінець Ольга і Юрій ішли двічі. Другий раз знаменитості одружились у 2016 році після кількарічної перерви у стосунках.

Нагадаємо, перший раз Горбачова і Нікітін розлучились через зраду продюсера зі своєю підопічною — солісткою групи "НеАнгели", Вікторією Сміюхою.

Сьогодні ж Ольга і Юрій знову разом і знову щасливі і виховують спільну доньку Серафиму. Ольга часто ділиться спільними фото ж донькою у своєму блозі.

Нещодавно співачка опублікувала досить відверте фото з відпочинку. Ольга позує у басейну і красивому купальнику і демонструє свої красиві ніжки. 

Під фото Горбачова залишила досить філософський підпис.

"«Вираз" я хочу визнання "можна замінити таким, як" моє Его потребує визнання ". Але заміна "я хочу хліба" на "моє Его хоче хліба" звучить абсурдно. Таким чином, стає очевидним, що "Его" і "Я" — структури аж ніяк не ідентичні. "
Моє Его хоче і хліба, і визнання 😂
Які у вас побажання ?!", — написала співачка.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

«Выражение "я хочу признания" можно заменить таким, как "мое Эго нуждается в признании". Но замена "я хочу хлеба" на "мое Эго хочет хлеба" звучит абсурдно. Таким образом, становится очевидным, что "Эго" и "Я»- структуры отнюдь не идентичные." Моё Эго хочет и хлеба, и признания😂 Какие у вас пожелания?! #7ЖизнейЖенщины

Публикация от OЛЬГА Горбачёва (@gorbachovaolga)

Шанувальники філософію артистки не оцінили, а ось достоїнства її фігури оцінили на усі сто.