Новини про зірок
Подобається

Зірки, які ніколи не займались у спортзалі, але виглядають шикарно

12/02/2019     Автор: Яна Романська
Зірки, які ніколи не займались у спортзалі, але виглядають шикарно

Не всі зірки мають ідеальне тіло без жодних проблем. Багато зірок вимушено займаються у спортивному залі постійно і без великих перерв, аби мати ідеальне тіло. Але є такі представниці шоу-бізнесу, які не потребують занять, бо в них від природи шикарна фігура. От, декілька з них:

Крістен Стюарт
28-річна актриса не може терпіти тренувань і не бачить у них для себе жодного сенсу. Дівчина стверджує, що струнка фігура їй дісталось лише через гени і вона ніколи навіть на дієтах не сиділа.

Тейлор Свіфт
29-річна поп-діва Тейлор Свіфт просто не має часу на те, аби бодай годинку в день позайматись спортом. У співачки настільки загружений графік, що вона не може виділити трохи часу заради спортивного залу. Тейлор стверджує, що саме її графік допомагає їй триматись у формі.

Дженніфер Лоуренс
Ще одна 28-річна зірка Дженніфер Лоуренс – проти спортивних залів. Дівчина з"являлась там лише по причині підписання контракту зі значним гонораром. Заради ролі вона спроможна на все, але відмовитись від смачних хот-догів — ні.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі ніколи не намагалась займатись у спортивному залі. Кажуть, що єдине, чим вона колись цікавилась — йога. Але на цьому спортивні зусилля актриси — закінчуються. Та навіть без цього вона виглядає шикарно.

Але, як то кажуть, ніколи не говори ніколи. Адже часто так буває, що з віком до багатьох жінок приходить розуміння того, як важливо і корисно хоч іноді тренуватися.