Плітки
Подобається

«Так зворушливо»: У Мережі показали Наталю Могилевську у ніжних обіймах відомого продюсера

12/02/2019     Автор: Яна Романська
«Так зворушливо»: У Мережі показали Наталю Могилевську у ніжних обіймах відомого продюсера

Наталя Могилевська — відома українська співачка, талановитий продюсер і не менш талановита танцівниця.

У минулому році Наталя тріумфувала у шоу "Танці з зірками" і тепер дуже багато часу проводить у танцювальному залі.

Звичайно що Могилевській приписували роман з її партнером по сцені — Ігорем Костенко. Проте це були лише плітки і Ігор нещодавно одружився.

Ще раніше Могилевській приписували роман з продюсером і автором Олегом Вороновичем. Саме він став автором знаменитої пісні співачки "Я завелася". Наталя непрямо підтвердила ці чутки.

""Люблю! У моєму житті є чоловік, з яким я можу заспівати замість колискової на вушко п'ять різних версій моєї нової пісні" Я завелася! "І якого це теж безумно заводить. За останні кілька років я повністю переосмислила роль відносин у своєму житті," відпочила "від неправильних чоловіків, стала більш жіночною, пішла від домінування чоловічого начала, — але ж це було серйозною перешкодою на шляху до мого особистого щастя!", — розповіла тоді Могилевська.

А нещодавно в Мережі з'явились спільні фото Могилевської і Вороновича. І зовсім на друзів вони не схожі. Справжня закохана пара. На фото знаменитості обіймаються і дуріють на камеру.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сегодня свой день рождения отмечает талантливый человек, верный друг Наташи и автор хита #Завелась — Олег Воронович 🎉 От всего #офкмогилевской поздравляем и желаем жизненной энергии, творческого полета, успехов в жизни и много громких хитов для нашей любимой певицы! ❤ #сднемрожденияОлег #сднемрождения #happybirthday #натальямогилевская #наталіямогилевська #могилевская #могилевська #могилевскаянаталья #фотосессия #язавелась #завелась

Публикация от Фан-клуб Натальи Могилевской (@mogilevskaya_fan)

Сподіваємось, що Могилевська все ж знайшла свою другу половинку і тепер по-справжньому щаслива.