Плітки
Подобається

Розлучення не буде: Джордж та Амаль Клуні вийшли разом в світ

12/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Розлучення не буде: Джордж та Амаль Клуні вийшли разом в світ

На тлі чуток про розлучення Джордж і Амаль Клуні сходили разом на побачення. По всій видимості, подружжя вирішило дати своїм стосункам ще один шанс.

Майже через п'ять років після весілля голлівудського актора Джорджа Клуні і юристки Амаль поповзли чутки про те, що подружня пара, яка виховує двох дітей, дочку Еллу і сина Олександра, на межі розлучення. 

Нібито, після дуже бурхливої ​​сварки дружина зірки забрала дітей і поїхала до Італії. Подейкували також, що Амаль забороняє бачитися акторові з дітьми, а той, у свою чергу, всіляко намагався виправити ситуацію.

І ось днями журналісти підловили подружжя на таємному побаченні, яке відбулося в ресторані готелю Sunset Tower Hotel. Заклад Джордж і Амаль покинули затемна, провівши там щонайменше чотири години. Вийшовши з ресторану, чоловік відкрив дружині двері автомобіля, а та мило посміхнулася у відповідь.

Тепер журналісти гадають, що означає ця зустріч. Одні вважають, що пара намагається помиритися. Інші ж сумніваються, чи був конфлікт взагалі, адже лише місяць тому Джордж і Амаль покидали один із заходів в ООН, тримаючись за руки, пише Radar Online.