«По-королівськи скромно і елегантно»: Кейт Міддлтон вразила образом «нареченої» на церемонії нагородження BAFTA

12/02/2019     Автор: Яна Романська
«По-королівськи скромно і елегантно»: Кейт Міддлтон вразила образом «нареченої» на церемонії нагородження BAFTA

Герцогиня Кембриджська приголомшила своїм зовнішнім виглядом на урочистій церемонії.

Принц Вільям зі своєю коханою дружиною герцогинею Кетрін напередодні з'явилися на щорічну церемонію нагородження BAFTA, чим дуже порадували всіх присутніх. Онук Єлизавети II з дружиною стали одними з найбажаніших і яскравих гостей в столичному концертному залі Альберт-Холл.

Герцогиня Кембриджська з'явилася перед численними діячами британського кіно і телебачення в білосніжному вбранні з відкритим плечем і в улюблених сережках принцеси Діани з великих перлів.
Модель з струмуючого шовку з жіночним ліфом на одне плече стала одним з найкрасивіших і стильних виходів Кейт. Квіти, що прикрасили сукню, надали принцесі ніжності, романтичності і весняної свіжості.
Виглядає по-королівськи скромно і елегантно. 

Вільям ж вибрав для виходу в світ елегантний класичний чорний смокінг і метелик. Пара відразу ж вразила кожного з гостей своїм неймовірним виглядом.

Про те, що представники королівської сім'ї пройдуть по червоній доріжці премії стало відомо за місяць до цієї урочистої події.

З 2010 року Вільям є президентом Британської кіноакадемії і пропустити важливий захід просто не міг. Пара безумовно справила такий фурор, що навіть затьмарила переможців церемонії.