Новини про зірок
Подобається

Це вам не Хюррем Султан: Мер’єм Узерлі зважилася на радикальну зміну іміджу

11/02/2019     Автор: Яна Романська
Це вам не Хюррем Султан: Мер’єм Узерлі зважилася на радикальну зміну іміджу

Мер'єм Узерлі зважилася на радикальну зміну іміджу.

Популярна 35-річна турецька актриса Мер'єм Узерлі, зірка багатосерійного серіалу "Величне століття. Роксолана" вразила шанувальників новими знімками, де продемонструвала свій новий стиль волосся в незвичайному рожевому кольорі.

Нещодавно турецько-німецька актриса поділилася з фанатами в своєму офіційному профілі в Інстаграмі кадрами з нової фотосесії, де вона постала в радикально новому і дійсно яскравому, в прямому сенсі цього слова, образі, який неймовірно освіжає актрису і візуально омолоджує. На фото Мер'єм позує перед фотографом в легкій блузі кольору фуксії з яскравою вишивкою золотавою ниткою і паєтками.

Образ знаменитості доповнений вишневим однотонним манікюром, нюдовим мейком і ніжно-рожевим довгим пастельним волоссям, розпущеним і розділеним на прямий проділ.

Швидше за все, Мер'єм Узерлі вирішила змінити вигляд за допомогою перуки, але все одно образ вийшов дійсно ефектним. У коментарях до фото шанувальники актриси із захопленням відреагували на таке перетворення, зазначивши, що такий молодіжний вигляд з рожевим кольором волосся неймовірно личить жінці, роблячи її ще красивіше і яскравіше. Фанати відзначили, що на знімках 35-річна Мер'єм виглядає ну дуже молодо, як зовсім юна дівчина-підліток.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

@fethikaraduman 📷

Допис, поширений meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

@fethikaraduman 📷

Допис, поширений meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)