Новини про зірок
Подобається

Популярний співак Монатік показав зворушливе фото с маленькими синами

11/02/2019     Автор: Яна Романська
Популярний співак Монатік показав зворушливе фото с маленькими синами

Популярний український співак Дмитро Монатік поділився новими знімками з відпочинку

Артист знову зробив подарунок своїм шанувальникам, відкривши таємницю особистого життя. Дмитро показав рідкісне фото зі своїми синами.

Так, у неділю, 10 лютого, артист вирішив порадувати своїх шанувальників в Instagram. Монатік опублікував чарівне сімейне фото, на якому видніються двоє маленьких синочків співака.

Перед камерою зіркова сім'я позувала спиною, тому обличь хлопчиків не видно. Монатік влаштувався на кріслі біля білого піаніно, зверху якого розміщені фото і нагороди артиста. Сини співака не стояли осторонь і допомагали зірковому татусю творити нову музику.

«Прекрасний недільний ранок.) Дописуємо альбом в шість рук.🙌🏾🙌🏼🙌🏽 #MadeWithLoveAndRhythm Всім чудового дня!☺️ #МОЇ», – з гумором написав Монатік.

Раніше Монатік пояснював журналістам, що не прагне виставляти своє особисте життя на суд громадськості. Він зізнався, що його діти повинні самі вибрати, чи хочуть вони популярності. Тому тільки на прохання синів Монатік колись покаже їх обличчя.

«Вважаю, якщо діти захочуть, щоб про них говорили, що вони скажуть про це самі, коли підростуть. Це має бути їх особистий вибір», – заявляв Монатік.