Новини про зірок
Подобається

Популярний актор Річард Гір вдруге став батьком

11/02/2019     Автор: Яна Романська
Популярний актор Річард Гір вдруге став батьком

Американський актор Річард Гір став батьком вдруге. Його дружина 35-річна бізнесвумен Олехандра Сільва народила йому сина.

Зірка фільму "Красуня" Річард Гір — справжня легенда. Володар Золотого глобуса був одружений на супермоделі Сінді Кроуфорд, а також на актрисі і колишній моделі Кері Лоуелл.

З останньої, до речі, у Гіра у 2000 році народився син Гомер Джеймс Джигмі.  На момент народження дитини акторові було 50 років. А днями у ЗМІ з'явилася інформація, що Гір став батьком вдруге.

Як повідомляють ЗМІ — Олехандра народила хлопчика в Нью-Йорку ще кілька днів тому. Ім'я новонародженої поки невідомо.

Відзначимо, що це перша спільна дитина пари, але для кожного з батьків він став другим. У Гіра вже є 18-річний син Гомер від шлюбу з Кері Лоуелл, а у Олехандра виховує п'ятирічного сина Альберта.

Нагадаємо, з Олехандрою Річард познайомився через кілька місяців після офіційного розставання з моделлю Кері Лоуелл. В цей же час Олехандра розлучалася з Говінди Фрідландом.

Папарацці вперше помітили пару влітку 2015 року на Сицилії, куди вони прилетіли для участі в кінофестивалі "Таорміна". В кінці квітня минулого року Річард і Олехандра узаконили свої стосунки, а в травні зіграли весілля.