Світ
1

«Голлівуд у скорботі»: Зупинилося серце знаменитого актора, зірки фільму «Хрещений батько»

11/02/2019     Автор: Яна Романська
«Голлівуд у скорботі»: Зупинилося серце знаменитого актора, зірки фільму «Хрещений батько»

Напередодні стало відомо, що у віці 75 років помер відомий американський актор Кармен Ардженциано, який знявся в культовому фільмі «Хрещений батько».

За свою кар'єру, яка стартувала в 1970 році, він знявся в більше, ніж в сотні фільмів і серіалів.

Найбільш відомий завдяки ролям в телесеріалі «Зоряна брама: SG1», четвертого сезону серіалу «Доктор Хаус», а також фільмами «Молитви для моєї дочки», «Хрещений батько 2» (де він зіграв найманого вбивцю), «Викрасти за 60 секунд» , «Обвинувачені».

Кармен Ардженциано народився 27 жовтня 1943 року в місті Шарон, штат Пенсільванія, США. Кіноактор відомий за фільмами «Хрещений батько 2», «Хрещена мати», «Дон Жуан де Марко», «Коломбо: Криза особистості», «Діамантовий поліцейський», «Ангели і Демони» і серіалам «Доктор Хаус», «Швидка допомога» , «Обмани мене», «Зоряна брама: ЗВ-1», «Менталіст».

Відомо, що у актора залишилося троє дітей.

Раніше ЗМІ повідомлялося, що особняк, в якому знімалися сцени з фільму «Хрещений батько», виставлений на продаж в США. Особняк відомий як місце, де провели свій медовий місяць один з екс-президентів США Джон Кеннеді зі своєю дружиною Жаклін. Також в приміщеннях маєтку знімалися сцени з легендарних фільмів «Хрещений батько» і «Охоронець».