Знову ризикує: вагітна Меган Маркл готується до чергового перельоту

10/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Знову ризикує: вагітна Меган Маркл готується до чергового перельоту

Як відомо, то дружина принца Гаррі, Меган Маркл, зараз виношує свого первістка і знаходиться на сьомому місяці вагітності. Але незважаючи на рекомендації лікарів, вона знову зважилася на переліт.

 

Лікарі рекомендують утримуватися від будь-яких подорожей літаком на таких пізніх термінах через занадто великий ризик передчасних пологів або розвитку патологій плоду. Але стало відомо, що найближчим часом зі своїм чоловіком Гаррі вона відправиться в Марокко.

 

Насправді, герцогиня могла б залишитися вдома, довіривши місію свого чоловіка. Адже мова йде всього лише про поїздку з метою зміцнення дружніх стосунків між Великобританією і Марокко, тому присутність Меган абсолютно не потрібна.

 

 

Нагадаємо, що на ранньому терміні  вагітність вона не відмовилася від поїздки в регіон Австралії і Нової Зеландії, в програму якого входило відвідування островів, де є ймовірність зараження вірусом Зика, небезпечного для майбутніх мам.

 

 

До речі,  також не можна ігнорувати того факту, що Меган досі не відмовилася від взуття на підборах-шпильках, адже це теж може погано вливати на дитину, а також самопочуття мами.