Зіркові скандали
1

Після гучного скандалу, шоумен Андрій Джеджула невдало виправдався за неправильну парковку

10/02/2019     Автор: Ігор Нагорний
Після гучного скандалу, шоумен  Андрій Джеджула невдало виправдався за неправильну парковку

Андрій Джеджула припаркував свій автомобіль в недозволеному місці і поплатився за це, як повідомляють активісти.

Не так давно в Мережу потрапило фото, на якому видно, як автомобіль українського шоумена Андрія Джеджули закидали сміттям. Причиною послужила — парковка в недозволеному місці. Свою машину провідний залишив на зупинці громадського транспорту і, побачивши це, українці вирішили провчити Джеджулу.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Київ оперативний".

"Під руку злих пішоходів сьогодні також потрапив автомобіль BMW шоумена Андрія Джеджули, який був припаркований на зупинці громадського транспорту", — написано під фото, де видно, як розкішну машину засипали коробками і пакетами сміття.


Андрій прокоментував ситуацію на своїй сторінці в Facebook:

"Вул. Урлівська, хто тут живе в курсі, не має м'яко кажучи достатньої кількості паркомісць! До цього додайте стихійний ринок з намертво припаркованими авто для торгівлі, лікарня, під'їжджаючи до якої народ дивним чином кидає машини в нашому дворі! Постійний проїзд наскрізний та інше! Іншими словами, якщо ти пізніше 20:00 приїжджаєш з роботи, то шансів парконуться у тебе рівно нуль! Або другим поверхом! Природно потрібно шукати альтернативу і вихід, і разово! " — написав Андрій.

Також шоумен додав, що автомобіль був припаркований там з 2 ночі до 8 ранку, і, крім того, не на самій зупинці, а біля.

"Якщо комусь і справді заважав мій автомобіль з 2:00-8: 00 (о 8:30 у мене тренування) обґрунтуйте чому! На цьому п'ятачку тільки стовп і лоток для торгівлі, а я був припаркований до нього!"